Lotul si staff-ul echipei FC Botoşani va pleaca în cantonament pe 23 iulie

Lotul si staff-ul echipei FC Botoşani va pleaca în cantonament pe 23 iulie

FC Botoşani renunţă la un cantonament. Deşi iniţial tehnicianul Costel Orac şi-a dorit două staţii de pregătire în această vară, între timp s-a răzgândit şi a decis ca FC Botoşani să meargă doar în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc.

Lotul echipei FC Botoşani se va reuni pe data de 2 iulie iar pe 18 iulie jucătorii vor efectua vizita medicală la Bucureşti. Plecarea în cantonament este programată pe data de 23 iulie.

"Am decis să facem un singur stagiu de pregătire. Pe data de 23 iulie vom merge în cantonament la Cîmpulung Moldovenesc. Am hotărât să plecăm mai târziu în cantonament pentru a avea la dispoziţie tot lotul de jucători cu care vom aborda noul sezon competiţional. Încercăm să programăm mai multe meciuri amicale astfel încât să se integreze  şi jucătorii care vor veni", a spus Cornel Şfaiţer, citat de btonline.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.