La Botoșani se organizează Cupa Liceelor la Mountain Biking

La Botoșani se organizează Cupa Liceelor la Mountain Biking

În data de 15 octombrie 2022, Asociația Club Sportiv Cupa Moldovei, în parteneriat cu Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, Consiliul Județean al Elevilor Botoșani și Magazinul de biciclete ActiveXplore din Botoșani, organizează Cupa liceelor la MTB.

La acest proiect vor colabora și Direcția Silvică Botoșani, Primăria Ipotești, Poliția comunei Ipotești, serviciul de ambulanță Botoșani, cluburile de fotografi din Botoșani. Obiectivul principal al proiectului este de a contribui la creșterea în spirit sportiv și competițional a tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 – 19 ani, care au o minimă condiție fizică, împletind sportul cu dragostea pentru mișcarea în natură.

Se va organiza un traseu de concurs tip circuit cu o lungime de aproximativ 20 km pe teren variat, preponderent pădure, cu plecare și sosire de și la Memorialul „Mihai Eminescu”, prin Pădurea Baisa, pe la Lacul cu nuferi și Cetatea dacică Stâncești. Se vor aborda porțiuni de drum, macadam, poteci de pământ, cu o diferență de nivel de minim 300 m, pentru a putea departaja concurenții după abilitățile de forță și îndemânare.

Înscrierea participanților va începe la ora 8.00, iar la ora 10.00 se va da startul.
Festivitatea de premiere va avea loc la Memorialul Ipotești, ora 14.00, fiind urmată de socializare, evaluarea evenimentului și planificarea competiției pentru anul următor.

Proiectul Cupa liceelor la MTB își propune, pe lângă latura sportivă a concursului, să dezvolte latura de patriotism local, prin campania de după concurs, prin socializare, plimbări pe trasee viitoare etc., astfel încât tinerii să-și dorească să se implice și să reprezinte liceul din care face parte.

Stirea anterioara

Tabăra de interpretare a textului CreativLit la Memorialul Ipotești - FOTO

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.