Jucătorii şi staful echipei FCM Dorohoi premiaţi de primarul Dorin Alexandrescu

Jucătorii şi staful echipei FCM Dorohoi premiaţi de primarul Dorin Alexandrescu

Echipa FCM Dorohoi a fost recompensată ieri de municipalitate pentru performanţa obţinută în Liga a 3-a, unde a reuşit să se claseze pe locul 8.

La ultimul meci din sezonul 2011 – 2012, care a avut loc vineri, 1 iunie, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu a decis să premieze fiecare membru al echipei dorohoiene.

Primarul a ţinut să felicite echipa şi a înmânat câte o diplomă şi o medalie jucătorilor, inclusiv finanţatorului Victor Mihalachi, antrenorului Vespazian Colban, organizatorului de competiţii Victor Bordeanu şi echipei de medici.

„Ideea de a premia jucătorii echipei FCM Dorohoi cred că a fost una binevenită, pentru că la început de campionat am pus ca obiectiv păstrarea echipei în liga a 3-a, iar acum obţinând locul opt, obiectivul a fost îndeplinit. Fiind şi Zilele Copilului a fost un prilej bun de a-i premia pentru ca sunt foarte mulţi tineri din Dorohoi care sunt iubitori de fotbal si mulţi dintre ei le vor urma exemplul. A fost o seară  minunată, a fost un spectacol total atât în teren cât şi în tribune şi aţi văzut că dorohoienii vin cu bucurie la stadion şi îşi doresc să aibă fotbal şi performanţă.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

[nggallery id=133]

 

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.