Ismael Diaby, fotbalistul care urma să dea probe la FC Botoşani, extrădat în Franţa

Ismael Diaby, fotbalistul care urma să dea probe la FC Botoşani, extrădat în Franţa

Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au admis, vineri, cererea autorităţilor franceze de a-l extrăda pe jucătorul în vârstă de 21 de ani din Republica Guineea Ismael Diaby, condamnat pentru furt în Franţa şi reţinut, duminică, pe aeroportul din Iaşi.

 

În faţa judecătorilor, Ismael Diaby, care venise din Italia în România pentru a susţine probe la FC Botoşani, a spus că este de acord să meargă la Nisa, pentru a-şi ispăşi pedeapsa. Potrivit anchetatorilor, acesta a fost condamnat de Tribunalul de Mare Instanţă din Nisa la nouă luni de închisoare pentru furtul unui autoturism. În 2008, jucătorul şi alţi trei tineri au aşteptat ca un minor în vârstă de 10 ani să deschidă maşina tatălui său din telecomandă, apoi i-au luat cheile minorului şi au plecat cu autoturismul, fiind ulterior oprit în trafic de poliţişti, scrie adevarul.ro.

 

Diaby este legitimat ca fotbalist la Unione Sportiva Calcio Colognese, din regiunea Lombardia, echipă care activează în Serie D a campionatul italian.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.