Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Inter Dorohoi a obținut primul punct în Liga a III-a împotriva celor de la Aerostar Bacău

Inter Dorohoi a obținut primul punct în Liga a III-a împotriva celor de la Aerostar Bacău

Categorie : Sport

Inter Dorohoi a obținut primul punct în prima etapă din campionatul 2014-2015, Liga a III-a, Seria I. Dorohoienii au remizat cu scorul de 0-0 după ce ambele echipe s-au „anihilat” reciproc pe teren. Meciul s-a disputat sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 18:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Meciul a început cu un moment de reculegere ținut în memoria lui Nicu Alexa, fostul mare portar al Bacăului născut la Dorohoi.

Repriza a început foarte echilibrat însă cu o ușoară posesie a balonului din partea dorohoienilor. Minutul 6 a adus și prima ocazie de gol, când Inter Dorohoi a ratat deschiderea scorului, balonul strecurându-se pe lângă poartă. Aerostar Bacău a replicat în minutul 25 când balonul a expediat de oaspeția a întâlnit bara.

Repriza secundă a început cu băcăuanii în atac aceștia având și următoarea mare ocazie de gol în mintul 50 însă portarul Interului s-a opus. Dorohoieii au avut și ei o ocazie bună de a înscrie însă balonul a trecut peste poartă. Până la sfârșitul meciului ambele echipe s-au tatonat și mingea a rămas cea mai mare parte a timpului în preajma punctului de la centrul terenului.
 
Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani