Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Schimbare la Pro TV. Andreea Esca se va muta - prima declaraţie

Schimbare la Pro TV. Andreea Esca se va muta - prima declaraţie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Esca va părăsi, la finalul acestei luni, fostul studio TV şi va prezenta ştirile dintr-un nou studio. Telespectatorii vor urmări ştirile într-un decor nou, care are în spate tehnologie de ultimă generaţie, susţin reprezentanţii postului.

Noul studio beneficiază de o mulţime de elemente noi: nouă interfaţă, video wall-uri care permit afişarea fotografiilor, textelor şi a transmisiunilor live, ecrane interactive, o grafică nouă, minimalistă şi modernă.

„Sunt mândră să fac parte din cea mai bună echipă de ştiri din România, care a reuşit să realizeze campanii care au salvat vieţile oamenilor, au împărtăşit cu telespectatorii poveşti reale de viaţă, au aratăt exemple de oameni demne de urmat şi au inspirat. Acum, o dată cu lansarea noului studio de ştiri, alte poveşti minunate vor ajunge la telespectatori într-o formă ce are la bază o mulţime de inovaţii tehnologice. După cum ştiţi, Pro TV a fost întodeauna un pionier, nu numai din punct de vedere al conţinutului, ci şi al elementelor grafice care sunt parte importantă a transmisiunilor live. Pentru noi este important să fim mereu înaintea vremurilor şi să găsim cea mai spectaculoasă modalitate de a transmite informaţiile publicului nostru“, a declarat Andreea Esca.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani