Înfrângere suferită de FC Botoșani în fața celor de la CFR Cluj

Înfrângere suferită de FC Botoșani în fața celor de la CFR Cluj

FC Botoșani a suferit o înfrângere în seara zilei de sâmbătă, 17 octombrie 2020, în fața celor de la CFR Cluj, într-o partidă din etapa a 7-a din Liga 1.

Gazdele au deschis scorul în minutul 15 prin Gabriel Debeljuh, iar echipa lui Marius Croitoru egalează în minutul 25 prin Fili. În minutul 76 , CFR Cluj marchează din nou prin Vinicius.

Scor final: CFR Cluj-FC Botoșani 2-1 (1-1). Echipa lui Marius Croitoru este la a treia înfrângere consecutivă.

Stirea anterioara

Chipsuri delicioase din dovleac, care te ajută să slăbești rapid

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.