Incredibil! Patronul echipei Gloria Bistriţa, a fost JEFUIT în plină zi, pe o stradă din Capitală

Incredibil! Patronul echipei Gloria Bistriţa, a fost JEFUIT în plină zi, pe o stradă din Capitală

Un caz şocant pe străzile din Bucureşti. Jean Pădureanu a fost jefuit în plină zi de un tânăr, care a crezut că preşedintele Gloriei Bistriţa cară mulţi bani după el. Oficialul Gloriei avea însă asupra sa doar actele clubului.

Întâmplarea a avut loc în zona Panduri, din Capitală, acolo unde Jean Pădureanu posedă un apartament, înspre care se îndrepta cu vestita servietă asupra sa. Tânărul l-a r ecunoscut şi a crezut că Pădureanu are banii clubului în geantă şi s-au repezit să i-o smulgă, în momentul în care acesta se pregătea să intre în scara blocului.

Preşedintele bistriţenilor a opus însă rezistenţă, iar în încercarea sa de a-l împiedica pe agresor să-i sustragă geanta, Jean Pădureanu s-a împiedicat şi a căzut, lovindu-se grav la arcada ochiului stâng şi la braţul stâng.

Până la urmă, hoţul a reuşit să-i smulgă o borsetă, însă a avut surpriza să constante că în ea se aflau doar actele clubului Gloria Bistriţa:

“Când să urc scările în bloc m-am dezechilibrat şi m-am trezit că cineva îmi dă un brânci. Am căzut şi m-am lovit la mâini şi la cap. Un individ trăgea să îmi ia geanta. Văzând că nu poate, mi-a smuls borseta, care îmi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar paşaportul, nişte acte ale clubului şi ştampila clubului. L-as ruga să mi le dea înapoi, să le arunce în faţa casei. L-aş şi cinsti dacă ar face acest lucru

Bani n-aveam, aveam doar acte. Eu în toate ocaziile am spus că n-am bani să plătesc jucătorii, iar ei au crezut că am luat bani. Eu n-am atâţia bani câţi cred ei că am. Eu cunosc în zona aceea câţiva indivizii de genul ăsta şi îmi cereau de o bere. Le dădeam, ce să le fac?”, a declarat Jean Pădureanu la România TV. sursa: prosport

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.