Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Incredibil! Patronul echipei Gloria Bistriţa, a fost JEFUIT în plină zi, pe o stradă din Capitală

Incredibil! Patronul echipei Gloria Bistriţa, a fost JEFUIT în plină zi, pe o stradă din Capitală

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Un caz şocant pe străzile din Bucureşti. Jean Pădureanu a fost jefuit în plină zi de un tânăr, care a crezut că preşedintele Gloriei Bistriţa cară mulţi bani după el. Oficialul Gloriei avea însă asupra sa doar actele clubului.

Întâmplarea a avut loc în zona Panduri, din Capitală, acolo unde Jean Pădureanu posedă un apartament, înspre care se îndrepta cu vestita servietă asupra sa. Tânărul l-a r ecunoscut şi a crezut că Pădureanu are banii clubului în geantă şi s-au repezit să i-o smulgă, în momentul în care acesta se pregătea să intre în scara blocului.

Preşedintele bistriţenilor a opus însă rezistenţă, iar în încercarea sa de a-l împiedica pe agresor să-i sustragă geanta, Jean Pădureanu s-a împiedicat şi a căzut, lovindu-se grav la arcada ochiului stâng şi la braţul stâng.

Până la urmă, hoţul a reuşit să-i smulgă o borsetă, însă a avut surpriza să constante că în ea se aflau doar actele clubului Gloria Bistriţa:

“Când să urc scările în bloc m-am dezechilibrat şi m-am trezit că cineva îmi dă un brânci. Am căzut şi m-am lovit la mâini şi la cap. Un individ trăgea să îmi ia geanta. Văzând că nu poate, mi-a smuls borseta, care îmi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar paşaportul, nişte acte ale clubului şi ştampila clubului. L-as ruga să mi le dea înapoi, să le arunce în faţa casei. L-aş şi cinsti dacă ar face acest lucru

Bani n-aveam, aveam doar acte. Eu în toate ocaziile am spus că n-am bani să plătesc jucătorii, iar ei au crezut că am luat bani. Eu n-am atâţia bani câţi cred ei că am. Eu cunosc în zona aceea câţiva indivizii de genul ăsta şi îmi cereau de o bere. Le dădeam, ce să le fac?”, a declarat Jean Pădureanu la România TV. sursa: prosport


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani