FCM Dorohoi va pierde cele trei puncte câștigate la „masa verde”. FCM Huși s-a retras din campionat!

FCM Dorohoi va pierde cele trei puncte câștigate la „masa verde”. FCM Huși s-a retras din campionat!

FCM Dorohoi va pierde cele trei puncte câştigate vineri, la „masa verde” prin neprezentarea formaţiei FCM Huşi.

Acest lucru se va intampla deoarece formația vasluiană a anunţat Federaţia Română de Fotbal că se retrage din campionat din cauza problemelor financiare.

„Am decis ca anul acesta sã ne retragem din campionat deoarece nu avem sprijinul nimãnui. Aici la Husi pe nimeni nu-l intereseazã fotbalul, iar în aceste conditii nu cred cã mai are rost sã mã bat cu morile de vânt degeaba.”, a declarat Adrian Samson, președintele echipei FCM Huși.

Deoarece cei de la FCM Husi nu au terminat turul, toate rezultatele vor fi anulte.

„Dacă nu au o situație financiară bună este normal să se retragă. Se întampla astfel de lucruri și la nivelul Ligii a 2-a. Noi mergem în continuare chiar dacă acest lucru ne va încurca puțin”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Vespazian Colban, antrenorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.