FCM Dorohoi va juca trei amicale până la reluarea campionatului. Vezi cu cine!

FCM Dorohoi va juca trei amicale până la reluarea campionatului. Vezi cu cine!

FCM Dorohoi va susține trei jocuri amicale până la reluarea campionatului, acestea fiind singurele pe care trupa pregătită de Vespazian Colban le va susţine până la debutul campionatului.

„Am fost în discuţii pentru un amical la finalul stagiului de pregătire de la Câmpulung Moldovenesc, însă starea precară a terenului de aici nu ne permite să jucăm”, a declarat Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM Dorohoi.

Liderul seriei I a Ligii a III-a va susţine primul amical din această iarnă pe 18 februarie la Piatra Neamţ cu formaţia de primă ligă Ceahlăul, pentru ca pe 20 februarie, dorohoienii să-şi măsare forţele la Bacău cu colega de serie, Aerostar.

Ultimul amical al trupei lui Colban din această iarnă va avea loc la Câmpulung Moldovenesc pe 22 februarie contra celor de la Rapid CFR Suceava, formaţie care se află pe locul 11 în seria I a ligii secunde.

„Cred că trei jocuri ne sunt suficiente să vedem la ce nivel ne aflăm înaintea reluării campionatului. Sunt mulţumit de felul în care băieţii mei se pregătesc în această perioadă. Pentru toţi, această perioadă a pregătirii este şi cea mai grea, ea fiind dedicată 100% acumulărilor fizice. Le este greu acum însă le va fi uşor în campionat”, a afirmat Colban.

 

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

O bătrână de 97 de ani a rămas fără acoperiș deasupra capului din cauza unui incendiu - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.