FCM Dorohoi va întâlni FC Botoşani în faza IV-a a Cupei României

FCM Dorohoi va întâlni FC Botoşani în faza IV-a a Cupei României

Federaţia Română de Fotbal a stabilit astăzi programul meciurilor fazei a IV-a a Cupei României-Timişoreana, ediţia 2012-2013. Partidele acestei runde vor avea loc marţi, 28 august, şi miercuri 29 august 2012, ora 17:30.

În această fază a competiţiei se vor disputa 28 de meciuri, pe lângă cele 24 de echipe calificate din turul III mai alăturându-se formaţiile ce au promovat din Liga a III-a, cele ce au rămas în Liga a II-a, plus cele retrogradate din Liga I.

Astfel pe 28 august, la Dorohoi va avea loc întâlnirea dintre FCM Dorohoi – FC Botoşani. Meciul va reprezenta primul meci oficial al echipei FC Botoșani în noul an competițional și va fi ultimul înaintea debutului în ediția 2012 – 2013 a campionatului național de fotbal, potrivit site-ului oficial al FC Botoşani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.