FCM Dorohoi învinsă pe teren propriu de cei de la CS Kosarom Paşcani - FOTO

FCM Dorohoi învinsă pe teren propriu de cei de la CS Kosarom Paşcani - FOTO

FCM Dorohoi a înâlnit astăzi, 19 octombrie, în cadrul etapei a VII-a, a Seriei I, din Liga a III-a, pe cei de la CS Kosarom Paşcani. Dorohoienii nu au reușit să se impună în faţa ieşenilor şi au fost învinşi într-un meci disputat de la ora 15:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Vezi echipele de start:

CS Kosarom Paşcani: Luca, Razlog P., Razlog V., Giurgiuveanu, Chimir, Mutescu, Lipovanu, Schiopu, Calugaru, Radu

FCM Dorohoi: Rohetki, Luca, Ursachi, Orasanu, Dobos, Bordeianu, Porfireanu, Paval, Stefan, Ghiviziu, Halip

FCM Dorohoi a început meciul foarte bine şi a avut posesia mingii in mare parte din prima repriza. Ambele echipe au avut ocazii de a înscrie însă nicio fază nu s-a concretizat. Singura ocazie mare a primei reprize a fost în minutul 43 când oaspeţii erau sa înscrie după o lovitură de cap în urma unei centrări de pe opartea dreaptă. Scorul la pauză a fost 0-0.

Repriza secundă a început cu ocazii de ambele părţi, însă ieşenii s-au dovedit a fi mai motivaţi şi au înscris în minutul 48 printr-un şut al lui Agrigoroaiei de la marginea careului. După golul celor de la Kosarom Paşcani meciul a fost foarte îcordat datorită presiunii celor de la FCM Dorohoi. Partida s-a mai destins în minutul 60 când un poneiul „Roberta” a intrat pe teren, moment care a făcut deliciul publicului. Pe finalul meciului Edy Sandu a fost foarte aproape de egalare în minutul 35, replica oaspeţilor venind în minutul 36 când au ratat dintr-o poziţide de „singur cu portarul”. Meciul s-a încheiat 0-1.

În tribune s-au aflat pe lângă suporteri, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi şi primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe. Ce nu trebuie să faci pe 23 aprilie

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.