FCM Dorohoi învinsă la limită de pe stadionul ARENI de Sporting Suceava - FOTO

FCM Dorohoi învinsă la limită de pe stadionul ARENI de Sporting Suceava - FOTO

După victoria din prima etapă(1-0) de pe teren propriu împotriva celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ II, FCM Dorohoi a piedrut în faţa celor de la Sporting Suceava. Meciul s-a disputat ieri, 7 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul „Areni” din Suceava, în compania a aproximativ 300 de spectatori.

În debutul meciului cele două echipe, alături de brigada de arbitrii au intrat pe teren însoţiţi de un grup de copii care purtau un banner ce îndemna la fairplay.

FCM Dorohoi a început partida bine, meciul avand un ritm echilibrat, cu ocazii în ambele tabere. După prima jumatate a reprizei secunde, FCM Dorohoi a început să preseze, ocaziile de poartă înmulţindu-se. În minutul 26, Vrabie a avut o pătrundere bună pe partea dreaptă, finalizată cu un şut în plasa laterală. O nouă ocazie a dorohoienilor a venit în minutul 37 când Doboş a pătruns în careu şi a întors mingea pentru Vrabie care a şutat în blocaj. Sucevenii au replicat timid printr-o reluare cu capul în urma unei centrări, însă Roheţchi era la post şi a reținut fără probleme. Scorul la pauză a fost 0-0.

Repriza secundă a început cu ocazii de ambele părţi, încheiate totuşi fără succes. Meciul s-a

destabilizat în minutul 68 când după o bâlbâială în careul FCM-ului, Buziuc reia din centrul careului şi înscrie pentru 1-0. FCM Dorohoi a mai primit o lovitură în minutul 75 când arbitrul i-a arătat cel de-al doilea cartonaş galben lui Boboc, pe motiv de simulare în careu. Meciul s-a reechilibrat numeric în minutul 85 când Ivan a luat roșu direct pentru un fault dur. Ultimile minute de joc i-a găsit pe dorohoieni în atac, încercând poarta adversă din toate poziție însă toate acestea au fost finalizate fără succes. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0.

[nggallery id=159]

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.