FCM Dorohoi întâlnește astăzi Sporting Suceava în Cupa României-Timișoreana

FCM Dorohoi întâlnește astăzi Sporting Suceava în Cupa României-Timișoreana

Federația Română de Fotbal (FRF) a stabilit programul meciurilor fazei a III-a a Cupei României-Timișoreana, ediția 2012-2013, care se vor desfășura miercuri, 15 august, de la ora 17.30. FCM Dorohoi va juca în turul III, pe teren propriu cu Sporting Suceava.

În această fază a competiției vor fi disputate 24 de meciuri, cele 48 de echipe ce se vor duela fiind cele calificate în turul precedent.

Iată programul turului III (zona Moldova):

1. Foresta Mălini (Suceava) – FC Ceahlăul Piatra Neamţ 2 (Neamţ)

2. FCM Dorohoi (Botoşani) – Sporting Suceava (Suceava)

3. FC Zagon (Covasna) – Aerostar Bacău (Bacău)

4. Naţional Goleşti (Vrancea) – Sport Club Bacău (Bacău)

5. Unirea Casimcea (Tulcea) – FC Oţelul Galaţi 2 (Galaţi)

Dacă va trece de Sporting Suceava, FCM Dorohoi ar putea juca și împotriva Rapid CFR Suceava. Faza a IV-a a Cupei României-Timișoreana este programată să aibă loc pe 28 sau 29 august, ora 17.30. Dorohoienii sunt așteptați să vină la stadion în număr cât mai mare pentru a-și susține echipa favorită.

"Ne dorim din tot sufletul victoria, vrem să ajungem cât mai sus în această competiție și sperăm că în meciul de miercuri nu vom dezamăgi. Așteptăm suporterii să fie prezenți la meci, să ne încurajeze", a declarat pentru Dorohoi News Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM Dorohoi. (Mădălina O.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice. Câți bani pot primi angajații

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.