FCM Dorohoi a învins Rapid CFR Suceava și merge mai departe în Cupa României - FOTO

FCM Dorohoi a învins Rapid CFR Suceava și merge mai departe în Cupa României - FOTO

FCM Dorohoi a obținut o nouă victorie marți, 27 august 2013, în fața celor de la ACS Rapid CFR Suceava, reușind astfel să se califice în Faza a V-a a Cupei României Timișoreana. Meciul s-a disputat pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, în fața unui public de peste 800 de suporteri dorohoieni.

Vezi echipele de start:

FCM Dorohoi: Rohetki Andrei, Cososchi Adrian, Orășanu Leonard, Bordeianu Mihai, Gherman Vlăduț, Sandu Eduard, Ștefan Nicolae, Ghiviziu Alexandru, Vrabie Alexandru, Homneac Tudor, Halip Ovidiu.

Rapid CFR Suceava: Pascal Cătălin, Bălan Daniel, Velescu Claudiu, Spătar Cristian, Căinari Cornel, Apetri Florin, Stănescu Vlad, Sumanariu Ciprian, Negru Mircea, Ionesi Iulian.

Meciul a început foarte echilibrat, prima fază mai periculoasă fiind în minutul 6 când sucevenii au centrat de pe partea dreaptă, însă nu a fost nimeni în fața porții dorohoiene care să devieze în poartă. Atmosfera a devenit foarte tensionată în minutul 9 când, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 18 metri, oaspeții au lovit puternic bara transversală, mingea revenind în teren chiar de pe linia porții dorohoienilor. FCM Dorohoi a dat replica în minutul 23 când Eduard Sandu a reușit să treacă foarte frumos de trei adversari, ultimul dintre aceștia ținându-l de mână în ultima clipă, fază la care totuși arbitrul nu a acordat nimic. Dorohoienii au presat echipa oaspete creându-și din ce în ce mai multe ocazii de poartă, cea mai importantă fiind în urma unei lovituri libere executate în minutul 25, urmată de o lovitură de cap puternică, mingea fiind scoasă spectaculor de portarul sucevenilor. Rapid CFR Suceava a replicat în minutul 30, când după un schimb agresiv de pase au deschis jocul pe partea dreaptă, reușind să înscrie, golul fiind anulat pe motiv de offside. Sfârșitul primei reprize i-a prins pe cei de la FCM Dorohoi tot în atac, reușind în minutul 45, după o interceptare a lui Eduard Sandu, acesta driblează un adversar, centrează de pe partea stângă, iar Tudor Homneac înscrie pentru 1-0. Tabela indica la pauză 1-0.

Rapid CFR Suceava a început în forță repriza secundă, efectuând un pressing agresiv. Roadele au început să apară în minutul 58 când un sucevean a reușit să scape singur cu portarul dorohoienilor care a respins șutul acestuia. Totul a culminat în minutul 59, după un set de pase rapide Apetri Florin reușește să egaleze. FCM Dorohoi și-a revenit în minutul 58 când au expediat un șut puternic, mingea trecând foarte aproape de poarta oaspeților. Minutul 72 a adus extazul în tribunele dorohoiene după ce Tudor Homneac a reușit să înscrie cu o lovitură de cap perfectă venită după o centrare de pe partea dreaptă. Deși conduceau, dorohoienii au rămas în atac, iar în minutul 85 în urma unei lovituri libere executate puternic au pus la încercare portarul sucevenilor care a respins în corner. Faza a continuat în minutul 86 când sucevenii au reușit să respingă de pe linia porții un șut din interiorul careului venit în urma cornerului. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Datorită acestei reușite, FCM Dorohoi s-a calificat în faza a V-a din Cupa României Timișoreana. Următorul meci pe care îl va disputa echipa dorohoienă va fi vineri, 30 august 2013, când va întâlni echipa Cetatea Târgu Neamț, în prima etapă a Ligii a III-a.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.