FC Botoșani se desparte de principalul Cristian Popovici

FC Botoșani se desparte de principalul Cristian Popovici

Antrenorul principal al FC Botoşani, Cristian Popovici, a decis să-şi încheie conturile cu formaţia botoşăneană. Principalul motiv al plecării lui Popovici este lipsa rezultatelor. FC. Botoşani are şapte înfrângeri consecutive şi este pe locul 12 în clasament.

„Propunerea a venit mai mult din partea clubului iar eu am fost în totalitate de acord pentru că rezutatele din ultimul timp au fost sub aşteptări şi atunci cum se întâmplă ca pe la toate cluburile, trebuie acel şoc sau duş rece la echipă. Eu fac acest lucru pentru binele echipei pentru că vis-a-vis de contractul meu sunt acoperit de ce-mi arată clasamentul la ora actuală. Obiectivul meu este locul 14. Consider că am făcut o treabă bună la Botoşani. A fost momentul promovării şi primele zece etape când am fost şi lideri ai Ligii I, am obţinut rezultate la care nici noi cred că sincer nu ne aşteptam după care am intrat în această aură neagră şi nu am mai reuşit să vedem luminiţa de la capătul tunelului. Plec cu un sentiment de mândrie pentru că consider că am făcut lucruri importante, dar aceasta este viaţa. Nu am ce regrete să am. Poate ieri m-am simţit aşa mai rău, în momentul în care chiar şi galeria a strigat demisia”, a declarat Cristian Popovici.

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer a precizat că, împreună cu Cristian Popovici, s-a decis rezilierea contractului cu antrenorul principal şi al secundului Marius Gireadă.

„A fost o seară mai agitată şi am hotărât să punem punct. Nu trebuie să fie supărat nici Cristi nici eu fiindcă am lucrat patru ani foarte bine împreună. E dureros să te desparţi de cineva cu care ai lucrat atât timp. E neplăcut şi pentru noi, eu am avut o discuţie şi cu Cristi. Uneori peste noapte îţi vin alte gînduri", a declarat Cornel Şfaiţer.

Preşedintele FC Botoşani a mai declarat că recunoaşte meritele tuturor antrenorilor care au fost pe banca tehnică iar Cristi Popovici va rămâne apropiat al clubului.

Antrenorul secund Valeriu Bordeanu va antrena FC Botoşani, după demisia anunţată astăzi de Cristi Popovici. De asemenea, Leo Grozavu va ocupa funcţia de director tehnic. Grozavu s-a aflat la cârma FC Botoşani în urmă cu patru ani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.