FC Botoșani s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Chindia Târgoviște

FC Botoșani s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Chindia Târgoviște

FC Botoșani s-a deplasat la Ploiești pentru primul meci oficial din 2020 unde a întâlnit pe Chindia Târgoviște o formație care în tur s-a impus cu scorul de 3-0, pe stadionul Municipal.

Echipele de start

Chindia: Moldovan – Martac, Piţian, Leca, Ioniţă – Raţă, Bic, Şerban, Novac – Ivancic, Cherchez
Rezerve: Popescu, Dinu, Negrea, Mihai, Neguţ, Burlacu, Berisha
Antrenor: Viorel Moldovan

FC Botoşani: Hankic – Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu – Cascini, Rodriguez – Ashkovski, Ebenhofer, Ofosu – Dugandzic
Rezerve: Pap, Patache, Mendoza, Şeroni, Cîmpanu, Florescu, Chalkiadakis
Antrenor: Marius Croitoru

Echipa antrenată de Marius Croitoru s-a instalat în jumătatea de teren a gazdelor încă din primul minut dar foarte greu a reușit să desfacă defensiva lui Viorel Moldovan. Prima ocazie de gol a venit în minutul 21 când Dugandzic a reluat din interiorul careului dar Ashkovski nu reușește să împingă mingea în poartă din doi metri. Finalul primei reprize a aparținut tot botoșănenilor care au trimis de două ori mingea în bară. În minutul 42 Stefan Ashkovski trimite un șut-centrare iar mingea lovește bara. Trei minute mai târziu, Denis Haruț execută bine o lovitură liberă din marginea careului lovește din nou bara iar prima repriză se încheie la egalitate, scor 0-0.

Partea secundă începe cu o mare ocazie a Chindiei. Neguț scapă pe contraatac dar nu reușește să trimită mingea pe poartă. În minutul 75, atacantul Marko Dugandzic a marcat dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Două minute mai târziu, gazdele au o șansă mare de gol dar mingea șutată de Neguț lovește bara. Finalul jocului este controlat de FC Botoșani iar în minutul 90 atacantul croat Marko Dugandzic a marcat cu un lob peste portarul gazdelor și aduce victoria mult meritată a botoșănenilor.

Următoarea etapă FC Botoșani va primi vizita formației AFC Hermannstadt pe teren propriu luni, 10 februarie, de la ora 17.30 în cadrul etapei a 24-a a Ligii 1.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.