FC Botoşani s-a calificat în optimile Cupei României! SC Bacău - FC Botoşani 2-3 (0-0)

FC Botoşani s-a calificat în optimile Cupei României! SC Bacău - FC Botoşani 2-3 (0-0)

FC Botoşani s-a calificat în optimile Cupei României la fotbal după ce a învins la penalty-uri formaţia de liga a III-a SC Bacău. Roş-alb-albaştrii nu a reuşit să se impună în timpul regulamentar de joc. După 90 de minute de joc scorul a fost 0-0 şi au urmat două reprize de prelungiri şi loviturile de la 11 metri.

Debutul partidei a fost unul modest. Roş-alb-albaştrii au controlat jocul dar nu şi-au creat ocazii mari de a marca. Prima şansă de gol i-a aparţinut lui Croitoru dar goalkeeperul gazdelor a reţinut după care SC Bacău a avut două ocazii importante. Pe finalul primei reprize, FC Botoşani a mai avut o ocazie mare de gol prin Fulop dar unul dintre fundaşii băcăuani a respins mingea din faţa porţii.

În partea secundă, FC Botoşani a început mai bine şi în minutul 63 Vali Bordeanu a avut o şansă mare de gol. În minutul 74, SC Bacău a deschis scorul dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Şapte minute mai târziu, băcăuanii au trimis mingea în bara porţii apărate de Curileac. Ultima şansă de gol i-a aparţinut lui Fulop dar şutul acestuia a fost prins de goalkeeperul gazdelor. După 90 de minute, cele două echipe erau la egalitate şi au urmat două reprize de prelungiri.

La cinci minute de la reluare, SC Bacău a avut o şansă mare de a marca după care Dinu Todoran a trimis mingea în bară direct din lovitură liberă. Repriza a doua a prelungirilor a fost controlată de FC Botoşani dar scorul a rămas 0-0 şi partida se decide la loviturile de la 11 metri.

Goalkeeperul botoşănean Vasile Curileac a fost mare formă şi a reuşit să apere numai trei  penaltyuri ale băcăuanilor. FC Botoşani s-a impus cu scorul de 3-2 la loviturile de la 11 metri.

Pentru FC Botoşani au marcat Vaşvari, Fulop şi Cârjan în timp ce Todoran şi Atudorei au ratat. De partea cealaltă, au înscris Agache şi Miron şi au ratat Costin, Întuneric şi Ungureanu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Botoșănean amendat de jandarmi după un apel fals la 112

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.