FC Botoșani produce surpriza împotriva celor de la CFR Cluj. Scor final 0-0!

FC Botoșani produce surpriza împotriva celor de la CFR Cluj. Scor final 0-0!

Nou-promovata FC Botosani a produs una din surprizele primei etape ale Ligii 1. Gruparea din Moldova a terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu in fata celor de la CFR Cluj, intr-un meci pe care l-a disputat aproape integral in inferioritate numerica.

CFR Cluj s-a deplasat la Botosani dupa o mini-revolutie ce a avut loc in aceasta vara, in urma careia patru jucatori noi si-au facut loc in primul 11 - Velayos, Edimar, Florin Costea si Tade.

Ardelenii au presat din start, iar emotiile primului meci in Liga 1 s-au resimtit din plin in tabara gazdelor, scrie ziare.com.

Botosanenii au ramas in zece oameni inca din minutul 9, dupa ce capitanul Ciprian Dinu a fost eliminat pentru un fault in postura de ultim aparator. Totul parea extrem de simplu pentru CFR, numai ca fosta campioana a clacat.

Desi in inferioritate numerica, FC Botosani s-a aglomerat bine si a incercat sa blocheze culoarele catre poarta lui Vasile Curileac.

In aceste conditii, CFR Cluj a dominat, insa Curileac a avut emotii in rare randuri. Clujenii au ratat o buna ocazie abia in minutul 76, cand Kapetanos a trimis cu capul in transversala.

S-a terminat 0-0, un rezultat firesc dupa evenimentele petrecute pe teren.

Etapa urmatoare, CFR Cluj va primi vizita lui ACS Poli Timisoara, in timp ce FC Botosani se va deplasa la Medias.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune cu efective mărite în Dorohoi! Peste 100 de amenzi date pentru depășirea vitezei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.