Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
FC Botoșani: „Nu va fi uşor la Timişoara. Este din start un meci sub semnul echilibrului”

FC Botoșani: „Nu va fi uşor la Timişoara. Este din start un meci sub semnul echilibrului”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani, a declarat în urmă cu puţin timp în cadrul unei conferinţe de presă, că elevii săi nu vor avea deloc o misiune uşoară în încercarea de a câştiga toate cele trei puncte puse în joc în meciul de vineri de pe „Dan Păltinişanu” cu ACS Poli Timişoara, meci care va deschide runda a VIII-a a Ligii I.

„Nu va fi uşor la Timişoara. Este din start un meci sub semnul echilibrului. Timişoara este o echipă cu o mare experienţă de joc, nu cu un joc spectaculos, nu cu minununăţii, dar cu un joc eficient şi echilibrat. Este o echipă care poate crea surprize, amintiţivă jocurile cu Dinamo, CFR Cluj. Este o echipă care este greu de citit şi gestionează foarte bine momentele de joc. Rămânem în continuare cu o gândire pragmatică, adică să încercăm în situația noastră, să ducem la capăt formarea unui model de joc, a unei amprente. Este foarte bine ca jucătorii să înțeleagă ce vrem să facem, cum să aducem omogenitate. Sunt punctele cheie pentru mine în avea reușită în campionatul României”, a declarat Costel Enache.

Partida ACS Poli Timişoara- FC Botoşani, meci contând pentru runda a XVIII-a aLigii I va avea loc vineri de la ora 18:00 pe „Dan Păltinişanu”, jocul fiind transmis în direct de Digi, Telekom Sport şi Look.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani