FC Botoșani U19 s-a calificat în optimile Cupei României

FC Botoșani U19 s-a calificat în optimile Cupei României

Juniorii U19 ai FC Botoșani antrenați de profesorii Cristian Frumuz și Paul Cucu s-au calificat astăzi în optimile Cupei României după ce au trecut de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc la loviturile de departajare, scorul după timpul regulamentar fiind 1-1. Pentru formația moldavă a înscris atacantul Alexandru Piftor.

La loviturile de departajare pentru botoșăneni au înscris Grosu, Filip, Mircescu, Piftor, Tucaliuc, în timp ce Murărașu a ratat.

Echipa de start: Tuță – Toma, Murărașu, Mircescu, Baltariu – Tucaliuc, Vamanu, Dohotaru, Filip – Piftor, Coteață.

Au mai intrat Grosu și Popovici.

Partida din 16-imile Cupei României s-a disputat pe trenul comunal de la Ipotești, participând aproximativ 200 de spectatori, alături de juniori fiind și o parte din galeria Street Boys.

Stirea anterioara

Nova Apasev anunță o nouă întrerupere a apei. Vezi zonele afectate!

Stirea Urmatoare

Festivitate de premiere a celor mai buni elevi contabili, organizată de Consiliul Județean Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.