Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
FC Botoşani joacă luni seară împotriva celor de la ACS Poli Timişoara

FC Botoşani joacă luni seară împotriva celor de la ACS Poli Timişoara

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

FC Botoşani va întâlni luni seară, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia ACS Poli Timişoara, o echipă care în utima perioadă a reuşit să învingă în deplasare pe Poli Iaşi şi Concordia Chiajna şi de asemenea să se impună pe teren propriu în faţa Viitorului.

Chiar dacă în ultimele confruntări directe FC Botoşani s-a impus la pas în faţa timişorenilor, Leo Grozavu avertizează că de data aceasta meciul va fi unul mult mai dificil.

„Ne dorim să începem retul cu dreptul, asta însemnând o victorie. Mai mult ca sigur că nu va mai fi la fel, jocurile care au trecut, sunt istorie deja. Mi-aş dori ca băieţii să înţeleagă că foarte important este ceea ce prezinţi pe teren. Întâlnim o echipă care are patru victorii consecutive, o echipă cu un moral ridicat. Va trebui să dăm tot ce avem mai bun pentru a reuşi să câştigăm”, a declarat Leo Grozavu, citat de btonline.

„Timişoara este o echipă care trece printr-un moment fast. Au reuşit să omogenizeze cât de cât un 11 şi se vede. Au jucători cu experienţă în Liga I, este o echipă care trebuie luată în seamă. Au reuşit să câştige împotriva Viitorului, au bătut la Chiajna. Sunt o echipă pe val. Noi avem obligaţia să ne ridicăm la nivelul la care am obişnuit oamenii, mai ales la meciurile de pe teren propriu”, a mai spus antrenorul botoşănean.

În Cupa României, ACS Poli Timişoara a trecut cu scorul de 2-0 de Chindia Târgovişte (locul 6 în Liga 2) în timp ce FC Botoşani a pierdut cu 1-0 în faţa echipei CS Afumaţi (locul 10 în Liga 2). Sursa: btonline.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani