FC Botoșani joacă astăzi pe teren propriu pentru Liga 1

FC Botoșani joacă astăzi pe teren propriu pentru Liga 1

FC Botoșani debuteză, joi, 15 iulie 2021, în noua ediție de campionat. În prima etapă a Ligii 1, formația lui Marius Croitoru va întâlni, joi, vicecampioana FCSB. Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal din Botoșani începând cu ora 20.30.

Cu un nou antrenor pe bancă, Dinu Todoran și cu câteva achiziții, FCSB a funcționat foarte bine în amicale, dar a și evoluat contra unor echipe din Liga 2 și care nu erau la același nivel de pregătire cu al roș-albaștrilor. Practic, meciul de azi este un prim test pentru echipa lui Gigi Becali, chiar dacă și la Botoșani lotul a fost complet remaniat.

FC Botoșani a anunțat un lot din care fac parte opt jucători noi: Herve Kage (Swift Hesperange), Richard Sila (FC Paris), Petar Petkovski (Rabotnicki), Malcom Edjuma (Viitorul), David Duțu (Popești Leordeni), Andrei Dragu (Viitorul Tg. Jiu), Martin Remacle (FC Voluntari) și Paul Mensah ( SV Kapfenberg).

Pe lângă aceștia, FC Botoșani va mai aduce doi jucători străini și doi din România pentru a completa lotul.  Antrenorul FC Botoșani susține că sunt jucători tineri, care pot face performanță.

„Am fost nevoiți să aducem pentru că am pierdut 14 fotbaliști numai în această vară și este foarte mult pentru o echipă de Liga 1 care a obișnuit lumea fotbalistică din România cu o clasare bună spre foarte bună în acești ultimi 2 ani. Suntem nevoiți să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și rezultatelor pe care le-am avut până acum”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

Stirea anterioara

Meteorologii au emis o avertizare de tip COD GALBEN de caniculă și disconfort termic ridicat

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.