FC Botoșani joacă astăzi, pe teren propriu, împotriva celor de la Universitatea Craiova

FC Botoșani joacă astăzi, pe teren propriu, împotriva celor de la Universitatea Craiova

FC Botoșani întâlnește, duminică, pe CS Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 la fotbal. Meciul are loc pe Stadionul Municipal din Botoșani, începând cu ora 21.00.

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, sâmbătă, că gruparea Universitatea Craiova a cerut amânarea meciului din acest weekend cu FC Botoşani, însă partida se va disputa conform programării.

Înaintea acestui joc, oltenii sunt lider în campionat, cu 41 de puncte, în timp ce Botoșaniul se află pe locul al patrulea, cu 29 de puncte. Meciul este important pentru ambele echipe, în condițiile în care Universitatea luptă pentru titlu, iar FC Botoșani pentru un loc 3, care este calificant în Europa League.

Stirea anterioara

Tragedie în Pasul Tihuța. Un bărbat a decedat iar soția acestuia este în stare gravă la spital

Stirea Urmatoare

Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști care l-au găsit pe Aryan în pădure

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.