FC Botoşani, în căutarea victoriei cu cei de la Příbram

FC Botoşani, în căutarea victoriei cu cei de la Příbram

FC Botoşani joacă în această după-amiază, de la ora 17:00, în Antalya, împotriva cehilor de la Příbram, echipă aflată pe locul 14 din 16 formaţii în prima ligă.

După pierderile suferite cu  cehii de la Vysočina Jihlava 2-0 şi slovacii de la Ružomberok 2-1, elevii lui Leo Grozavu încearca să obțină prima victorie în cantonamentul din Turcia.

„Ar fi bine ca începând de la acest meci să obţinem victorii. Ne trebuie un moral bun înaintea celor trei partide de foc din campionat pe care le avem de disputat cu Săgeata, FC Braşov şi ACS Poli Timişoara. În primele două meciuri s-au încercat mai mulţi jucători, însă vreau să cred că de la acest meci ne apropiem de adevăr. Am terminat cu perioada aceasta agitată în care am fost numai şi numai în căutări. Tot ce îmi doresc este ca cei nou-veniţi să se integreze cât mai repede şi Leo să închege o formulă bună de joc pentru că acum, cum se spune, are material. Sper să nu fiu dezamăgit de ceea ce voi vedea", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani citat de monitorulbt.

Amicale programate:

11 februarie: Diosgyori (Ung)

13 februarie: Hangzhou Greentown (China

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Cum te poți reface după o noapte pierdută

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.