FC Botoșani i-a învins pe cei de la ACS Poli Timișoara cu 1-0

FC Botoșani i-a învins pe cei de la ACS Poli Timișoara cu 1-0

FC Botoşani a învins, sâmbătă, 8 martie 2014, ACS Poli Timişoara cu scorul de 1-0. Elevii lui Leo Grozavu au reuşit să marcheze golul victoriei prin Gabriel Vaşvari, care a expediat o bombă de la 30 de metri.

În minutul 21,Timişoara a evoluat în 10 oameni,Alexandru Popovici este eliminat de pe teren, după ce, la un duel aerian, îl loveşte puternic cu cotul în cap pe Croitoru, care are nevoie de îngrijiri medicale, fiind bandajat. În minutul 51, Gorobsov primeşte direct cartonaş roşu, după o intrare cu talpa la același Croitoru, care rămîne la pământ câteva zeci de secunde, apoi iese din teren.

Rămaşi în 9 oameni, timişorenii cedează în minutul 57. Vaşvari şutează puternic din 30 de metri, de pe partea dreaptă de atac. Mingea intră în vinclul porţii, fără nicio şansă pentru portarul Nuno Claro, ieşit câţiva metri de pe linia porţii.

În partida cu ACS Timișoara au fost și trei goluri anulate, două de partea botoșănenilor și unul pentru timișoreni, pentru fault în atac sau din poziție de ofsaid.

După partida cu timișorenii FC Botoșani acumulează 26 de puncte în liga 1 și urcă până pe locul 11 în clasament.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.