FC Botoșani - CFR Cluj, luni, pe Stadionul municipal. Suporterii pot cumpăra bilete online

FC Botoșani - CFR Cluj, luni, pe Stadionul municipal. Suporterii pot cumpăra bilete online

FC Botoșani joacă luni, 8 februarie 2021, de la ora 20:30, împotriva celor de la CFR Cluj, într-un meci care va avea loc pe Stadionul municipal din Botoșani.

FC Botoșani a ajuns pe locul 5 și este aproape de a ajunge pentru al doilea sezon consecutiv în play-off. 

„Cu VOI alături am fost și vom fi mereu mai PUTERNICI. Doar ÎMPREUNĂ putem câștiga LUPTA de luni cu CFR Cluj și putem să facem încă un pas pentru a ne împlini visul!

HAI alături de FC BOTOȘANI, HAI să ne facem încălzirea pentru play-off!!!”

Poți cumpăra de AICI sau AICI bilet la prețul de 5 LEI la meciul FC Botoșani - CFR Cluj și fii alături de botoșăneni!

Stirea anterioara

Tragedie în India! Viitură provocată de un ghețar din Himalaya care s-a prăbușit - VIDEO

Stirea Urmatoare

Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști care l-au găsit pe Aryan în pădure

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.