FC Botoşani ar putea beneficia anual peste 30.000 de euro

FC Botoşani ar putea beneficia anual peste 30.000 de euro

FC Botoşani ar putea beneficia anual de cel puţin 30.000-40.000 de euro în cazul în care controlul la porţile stadionului ar fi unul strict. Din 3000-4000 de spectatori care vin la un meci de pe teren propriu al echipei FC Botoşani, doar un sfert plătesc bilet la intrare.

La un meci de pe teren propriu se încasează 5000-6000 de lei în condiţiile în care s-ar putea obţine 15.000-20.000 de lei. De asta sunt conştienţi şi conducătorii clubului dar susţin că nicio metodă aleasă până acum nu a dat roade. Reprezentanţii clubului FC Botoşani susţin că niciun om politic şi niciun director de instituţie nu plăteşte bilet la intrarea în stadion.

„La un meci, se încasează aproximativ 5000-6000 de lei. Este o mare curiozitate pentru mine. Vezi în stadion 4000 de oameni şi au plătit 1000. S-au întâmplat şi se întâmplă chestiuni ciudate. Nimeni din oraşul ăsta care e serios nu plăteşte bilet. Niciun om politic, niciun director de la vreo instituţie publică. Plătesc tot ăştia amărâţi care au salarii mici. Nu cred că la tribuna oficială este cineva cu bilet. Avem acele abonamente la tribuna oficială pe care le-am cumpărat eu şi Cornel Şfaiţer. E o chestiune de respect”, a spus Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Copii unei școli din Botoșani învățați cum pot evita atacul unui câine agresiv

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.