FC Botoşani a terminat la egalitate și al doilea meci de pregătire din Antalya

FC Botoşani a terminat la egalitate și al doilea meci de pregătire din Antalya

Elevii lui Costel Oracă au făcut cu brio față și unei echipe din prima ligă din Azerbaijan, terminând la egalitate cu Sumqayit Şähär, informează sit-ul oficial cl clubului. Deși în prima repriză forţele au fost echilibrate, schimbările de la pauză au adus avantajul posesiei și al construcţiei formației FC Botoșani, care a încheiat cu o remiză și al doilea meci de pregătire din Antalya.

“Un meci bun. Un adversar care mi-a plăcut. Încă mai avem de lucru la partea tactică. Cu cât ne apropiem de campionat lucrăm mai mult tactic. Pe fond de prospeţime se va modifica şi jocul”, a precizat antrenorul Costel Oracă.

Deși nu au reușit să marcheze niciun gol în primele două meciuri, FC Botoșani nu a dezămagit conducerea tehnică a formației, scrie botosaninews.

“O echipă care îşi propune rezultate pe termen lung nu trebuie să primească gol iar după ce vom pune la punct şi strategiile tactice vor apare și golurile în poarta adversarilor”, a dăugat Costel Oracă.

Oracă a început cu A. Bordeanu – A. Patache, C. Dinu , A. Poverlovici, Fl. Acsinte- Ferreira, De Souza, G. Vaşvari, D. Vintilă- M. Matei, Fl.Chişu.

În partea a doua a confruntării, botoşănenii au jucat în formula V.Curileac- D.Bălan, J. Lorincz, A. Poverlovici, Fl. Acsinte (min.60 V. Bordeanu)- L. Matiş, G. Vaşvari (min.80 Stancoschi), D. Todoran, C. Stanciu- M. Matei (min. 60 T. Homneac), B. Ghiceanu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.