FC Botoşani a terminat la egalitate cu Viitorul Constanţa

FC Botoşani a terminat la egalitate cu Viitorul Constanţa

FC Botoşani a terminat la egalitate partida cu Viitorul Constanţa, din etapa a XXVIII-a din Liga a doua. Prima repriză a acestei partide, susţinută la Ovidiu, s-a jucat sâmbătă, însă meciul a fost întrerupt din cauza ploii torenţiale, la scroul de 1-0 pentru Botoşani (gol înscris de Acsinte).

Cea de-a doua parte a jocului s-a disputat duminică, iar gazdele au reuşit să egaleze în minutul 64 al jocului prin Lazăr, care a reluat cu capul în plastă, după o centrare a lui Chiţu, scrie botosaninews.

FC Botoşani: Curileac – D. Bălan, Atudorei, Cip. Dinu (cpt.), Poverlovici, V. Bordeanu – Matiş, Todoran, Acsinte – Homneac, Ghiceanu. Rezerve: A. Bordeanu – Cip. Stanciu, M. Matei, Chişu, Patache, Lorincz, Juninho. Antrenor Costel Orac

Sâmbătă, 19 mai

Delta Tulcea – CF Brăila 2-1

Gloria Buzău – Dinamo II Bucureşti 2-1

FC Snagov – Farul Constanţa 0-3

CS Municipal Studenţesc Iaşi – Săgeata Năvodari 2-0

FCM Bacău – Victoria Brăneşti 3-0

Viitorul Constanţa – FC Botoşani 1-1

CS Otopeni – Astra II Giurgiu 3-1

Duminică, 20 mai

Callatis Mangalia – Dunărea Galaţi 2-0

1.Viitorul Constanţa55
2.CS Municipal Studenţesc Iaşi55
3.Delta Tulcea53
4.Săgeata Năvodari49
5.FC Botoşani44
6.FC Farul Constanţa43
7.Callatis Mangalia42
8.CF Brăila42
9.Dunărea Galaţi40
10.FCM Bacău39
11.Astra II Giurgiu36
12.CS Otopeni31
13.Dinamo II Bucureşti28
14.FC Snagov24
15.Gloria Buzău23
16.Victoria Brăneşti15

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.