Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
FC Botoșani a suferit prima înfrângere din acest sezon. Timișoara-Botoșani 1-0

FC Botoșani a suferit prima înfrângere din acest sezon. Timișoara-Botoșani 1-0

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Meciul dintre ACS Poli Timișoara și FC Botoșani a început cu o întârziere de aproximativ 30 de minute după ce mai mulți jucători străini au avut probleme cu vizele.

Vezi echipele de start!

Poli Timișoara: Pap - Belu, Luchin, Scutaru, Popescu - Melinte, Artean, Curtean - Boldea, Elek, Zicu

FC Botoșani: Plesca - Dimitrov, Cordos, Miron, Acsinte - Cucu, Costin - Ivonovici, Vasvari, Neziri - Hadnagy

Partida a fost una de tatonare dat fiind faptul că primul șut pe spațiul porții a fost trimis de Gabriel Vasvari dintr-o loivitură liberă de la 30 de m, în minutul 32. Totuși pe final de priumă repriză a venit și prima ocazie de gol a meciului care i-a aparținut lui Poli. Elek a șutat la vinclu din interiorul careului, însă Pleșca a respins în corner.

În repriza secundă Poli Timișoara a fost mai impunătoare pe teren fapt pentru care a avut și două mari ocazii în minutul 51 când Hernandez a scăpat singur spre poartă, intră în careu și sutează pe lângă poartă. Cealaltă ocazie a venit tot de la Hernandez, în minutul 54, când jucătorul spaniol a trecut ușor de Vașvari și a șutat la colțul scurt, însă Pleșca a respins în corner. Finalul meciului a aparținut doar celor de la FC Botoșani. În minutul 74, a fost o ocazie de gol pentru Botoșani prin Neziri care a reluat cu capul spre poartă, după un corner al botoșănenilor, însă un fundaș advers a respins de pe linia porții. În minutul 81, FC Botoșani a avut o dublă ocazie de gol prin Costin care a șutat spre poartă, însă Pap a respins până la Ivanovici, care a șutat și el, însă mingea este deviată în corner. Botoșănenii au tras tare până în ultima clipă și au încheiat în minutul 94 când au avut o ocazie imensă prin Neziri care a reluat cu capul din interiorul careului, însă a trimis mingea în bară.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani