FC Botoșani a suferit prima înfrângere din acest sezon. Timișoara-Botoșani 1-0

FC Botoșani a suferit prima înfrângere din acest sezon. Timișoara-Botoșani 1-0

Meciul dintre ACS Poli Timișoara și FC Botoșani a început cu o întârziere de aproximativ 30 de minute după ce mai mulți jucători străini au avut probleme cu vizele.

Vezi echipele de start!

Poli Timișoara: Pap - Belu, Luchin, Scutaru, Popescu - Melinte, Artean, Curtean - Boldea, Elek, Zicu

FC Botoșani: Plesca - Dimitrov, Cordos, Miron, Acsinte - Cucu, Costin - Ivonovici, Vasvari, Neziri - Hadnagy

Partida a fost una de tatonare dat fiind faptul că primul șut pe spațiul porții a fost trimis de Gabriel Vasvari dintr-o loivitură liberă de la 30 de m, în minutul 32. Totuși pe final de priumă repriză a venit și prima ocazie de gol a meciului care i-a aparținut lui Poli. Elek a șutat la vinclu din interiorul careului, însă Pleșca a respins în corner.

În repriza secundă Poli Timișoara a fost mai impunătoare pe teren fapt pentru care a avut și două mari ocazii în minutul 51 când Hernandez a scăpat singur spre poartă, intră în careu și sutează pe lângă poartă. Cealaltă ocazie a venit tot de la Hernandez, în minutul 54, când jucătorul spaniol a trecut ușor de Vașvari și a șutat la colțul scurt, însă Pleșca a respins în corner. Finalul meciului a aparținut doar celor de la FC Botoșani. În minutul 74, a fost o ocazie de gol pentru Botoșani prin Neziri care a reluat cu capul spre poartă, după un corner al botoșănenilor, însă un fundaș advers a respins de pe linia porții. În minutul 81, FC Botoșani a avut o dublă ocazie de gol prin Costin care a șutat spre poartă, însă Pap a respins până la Ivanovici, care a șutat și el, însă mingea este deviată în corner. Botoșănenii au tras tare până în ultima clipă și au încheiat în minutul 94 când au avut o ocazie imensă prin Neziri care a reluat cu capul din interiorul careului, însă a trimis mingea în bară.

Stirea anterioara

ACS Poli - FC Botoșani, meci întârziat 30 de minute din cauza problemelor cu actele unor jucători

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.