ACS Poli - FC Botoșani, meci întârziat 30 de minute din cauza problemelor cu actele unor jucători

ACS Poli - FC Botoșani, meci întârziat 30 de minute din cauza problemelor cu actele unor jucători

Dolce-sport.ro anunţă că meciul este întârziat din cauza unor probleme cu vizele unor jucători străini. De fapt, ar fi probleme în cazul carnetului de joc al bulgarului Dimitrov (FC Botoşani) şi ale timişorenilor Curtean şi Artean. La staţia de amplificare a arenei s-a anunţat faptul că meciul va începe cu întârziere, dar nu s-a anunţat şi motivul.

După 30 de mnute de intârziere, partida a început. După 26 de minute, echipele şi arbitrul Ovidiu Haţegan intră pe teren. Curtean și  Artean nu vor mai juca, intră Hernandez și George Neagu. La Botoșani, Florin Plămadă intră în locul lui Dimitrov. Anunțat titular, Curtean nu a mai intrat în teren și a fost înlocuit cu Hernandez. Din acest motiv, anunţă DigiSport, startul partidei a fost întârziat cu 10 minute! Antrenorul gazdelor, Dan Alexa, suspendat, urmărește meciul de la lojă.

Echipele de start
ACS Poli: Pap – Belu-Iordache, Luchin, Scutaru, D. Popescu – Melinte, Artean, Curtean – Boldea, Elek, Zicu

FC Botoșani: Pleşca – Dimitov, Cordoş, A. Miron, Acsinte – St. Cucu, Vaşvari, R. Costin – Ivanovici, Hadnagy, Neziri

Leo Grozavu - „Nu ştiu dacă m-ar mulţumi un egal pentru că deja avem două şi eu cred că e deja prea mult pentru noi. Am mai spus-o şi în trecut, decât să am două egaluri prefer o înfrângere şi o victorie pentru că tot am mai mult cu un punct. În schimb, orice punct câştigat în Liga 1 este extrem de important”.

Stirea anterioara

Peste două mii de persoane angajate în primele şase luni ale anului, prin intermediul AJOFM Botoşani

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.