Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ACS Poli - FC Botoșani, meci întârziat 30 de minute din cauza problemelor cu actele unor jucători

ACS Poli - FC Botoșani, meci întârziat 30 de minute din cauza problemelor cu actele unor jucători

Categorie : Sport

Dolce-sport.ro anunţă că meciul este întârziat din cauza unor probleme cu vizele unor jucători străini. De fapt, ar fi probleme în cazul carnetului de joc al bulgarului Dimitrov (FC Botoşani) şi ale timişorenilor Curtean şi Artean. La staţia de amplificare a arenei s-a anunţat faptul că meciul va începe cu întârziere, dar nu s-a anunţat şi motivul.

După 30 de mnute de intârziere, partida a început. După 26 de minute, echipele şi arbitrul Ovidiu Haţegan intră pe teren. Curtean și  Artean nu vor mai juca, intră Hernandez și George Neagu. La Botoșani, Florin Plămadă intră în locul lui Dimitrov. Anunțat titular, Curtean nu a mai intrat în teren și a fost înlocuit cu Hernandez. Din acest motiv, anunţă DigiSport, startul partidei a fost întârziat cu 10 minute! Antrenorul gazdelor, Dan Alexa, suspendat, urmărește meciul de la lojă.

Echipele de start
ACS Poli: Pap – Belu-Iordache, Luchin, Scutaru, D. Popescu – Melinte, Artean, Curtean – Boldea, Elek, Zicu

FC Botoșani: Pleşca – Dimitov, Cordoş, A. Miron, Acsinte – St. Cucu, Vaşvari, R. Costin – Ivanovici, Hadnagy, Neziri

Leo Grozavu - „Nu ştiu dacă m-ar mulţumi un egal pentru că deja avem două şi eu cred că e deja prea mult pentru noi. Am mai spus-o şi în trecut, decât să am două egaluri prefer o înfrângere şi o victorie pentru că tot am mai mult cu un punct. În schimb, orice punct câştigat în Liga 1 este extrem de important”.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani