FC Botoșani a scăpat victoria printre degete: FC Voluntari 1-1 FC Botoșani

FC Botoșani a scăpat victoria printre degete: FC Voluntari 1-1 FC Botoșani

FC Voluntari şi FC Botoşani au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), sâmbătă, pe stadionul „Dinamo” din Bucureşti, într-un meci din etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Botoșănenii au deschis scorul în minutul 50 prin Roman cu o lovitură de cap după o centrare de pe partea stângă de la Carralero, iar cei de la Voluntari au egalat în minutul 90+1 prin atacantul Bălan după o greșeală a defensivei botoșănene.

După etapa a doua a Play-out-ului FC Botoșani mai agaugă un punct în clasament și acumulează 17 puncte. Etapa viitoare botoșănenii vor primi vizita formației Concordia Chiajna, meci ce se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00 pe stadionul ”Municipal”.

Echipele de start:

FC Voluntari: Balauru – L. Rus (87 Voduţ), Novakovici, Țâru, Barna – Maftei, Moke – Kone, Achim, L. Iorga (63 Enceanu) – Tudorie (67 Bălan).

Rezerve: Calancea, Bălan, Mitache, N. Grigore, Pancu, Enceanu, Voduț
ANTRENOR: Ionel Ganea

FC Botoșani: Pleşca – Dimitrov (73 Plămadă), Ngadeu, A. Miron, Muşat – Bordeianu, Vașvari – Cabrera (59 Fulop), Cucu, Carralero (71 Popovici) – D.Roman.

Rezerve: P. Iliev, Fl. Plămadă, Matulevicius, Sg. Popovici, Casado, Fulop, Hadnagy
ANTRENOR: Cristian Pustai

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile, publicate de ANAF

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.