FC Botoşani a reuşit să îi învingă pe cei de la Farul Constanţa. Todoran a adus cele trei puncte

FC Botoşani a reuşit să îi învingă pe cei de la Farul Constanţa. Todoran a adus cele trei puncte

FC Botosani a castigat la limita, scor 1-0, partida disputata pe teren propriu cu Farul Constanta. Singurul gol al meciului a fost reusit de Dinu Todoran, fost jucator al „marinarilor”, in minutul 38.

Botosanenii au inceput bine partida si in minutul 15, Emmanuel Mbella trece de trei adversari si suteaza cu stangul de la marginea careului, insa mult peste poarta aparata de George Curca. In minutul 18, Dinu Todoran putea deschide scorul pe Municipal insa nu a reusit sa suteze din 6 m. Cea mai mare ocazie a Farului a avut loc in minutul 24, cand Stegaru a sutat puternic de la marginea careului, putin insa pe langa poarta aparata de Curileac.

Impinsi de la spate de spectatorii care au inghetat de frig pe „Muncipal”, botosanenii au dat lovitura in minutul 38 prin Dinu Todoran. Mbella a vrut sa suteze la poarta, insa din cauza vantului balonul a ajuns la Todoran, care din cadere l-a lobat incredibil pe Curca si a deschis scorul. In repriza secunda Todoran a fost la un pas de a reusi dubla. Jucatorul Botosaniului a primit o pasa in careu si nu a putut sa-l invinga pe Curca din 12 m, mingea trimisa de el trecand putin pe langa stalpul din dreapta portarului. In minutul 60, franco-camerunezul Mbella s-a accidentat, fiind scos de pe teren pe targa, in locul sau intrand Marmareanu.Finalul de meci a apartinut oaspetilor, care au incercat din rasputeri sa egaleze, insa fara rezultat.

In ultimele minute de joc, constantenii au solicitat o lovitura de la 11 m, pentru un presupus fault asupra lui Buzea. Centralul nu a dat nimic si a fluierat finalul meciului. Din acel moment pe teren a fost o nebunie, jucatorii oaspetilor l-au inconjurat pe centralul Iulian Dima pentru a-i cere explicatii. Pe teren a intrat si fostul portar al celor de la Dinamo, Cristi Munteanu, actualul vicepresedinte al Farului.  Fortele de ordine au intervenit pentru a proteja arbitrii si i-au escortat pana la vestiare.

Scor final 1-0 si „dulaul” Cristi Popovici a muscat tare din constanteni, reusind sa aduca inca 3 puncte importante pentru FC Botosani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Zilele municipiului Botoșani în atenția jandarmilor și în acest an

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.