FC Botoşani a luat bătaie de la CSM Poli Iaşi cu 1-0 în Liga I

FC Botoşani a luat bătaie de la CSM Poli Iaşi cu 1-0 în Liga I

Jucătorii lui Flavius Stoican au învins-o pe FC Botoşani şi rămân în cărţi pentru calificarea în play-off. Andrei Cristea a marcat golul de trei puncte.

CSM Poli Iaşi continuă să viseze la calificarea în playofful Ligii 1. Jucătorii lui Flavius Stoican au câştigat derby-ul Moldovei, cu FC Botoşani. Gazdele puteau deschide scorul în prelungirile primei reprize, dar Cobrea a intervenit perfect la lovitura liberă executată de brazilianul Jo.

Portarul oaspeţilor nu a mai avut ce face în minutul 53. Platini i-a pasat decisiv lui Andrei Cristea, iar atacantul ieşenilor a îndeplinit o simplă formalitate. Căpitanul lui CSM Poli Iași a semnat cea de-a 90-a reuşită în Liga 1.

FC Botoşani a răspuns prin Mihai Roman, care a fost aproape să înscrie unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. A încercat o execuţie spectaculoasă, dar Rusu a fost la post. Pe final, Platini a fost aproape să dubleze avantajul gazdelor, dar bara s-a opus şi jucătorii lui Stoican s-au impus cu 1-0.

Cu acest succes, CSM Poli Iaşi a egalat-o la puncte pe FC Botoşani.

Stirea anterioara

Scene de coşmar: S-a urcat gol pe Catedrala din Suceava și a ameninţat că se sinucide!

Stirea Urmatoare

Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul Moldovei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.