FC Botoșani a câștigat primul amical al iernii! 2–1 cu Békéscsaba 1912 Előre

FC Botoșani a câștigat primul amical al iernii! 2–1 cu Békéscsaba 1912 Előre

FC Botosani a disputat joi seara, de la ora 18:00, primul amical al iernii din cantonamentul de la Belek (Antalya). Elevii lui Cristi Pustai au reusit sa invinga formatia Békéscsaba 1912, echipa aflata pe locul 12 in prima liga din Ungaria.

Golurile formatiei botosanene au fost marcate de Fernando Carralero Garcia in minutul 44 si Deivydas Matulevicius in minutul 49, iar de partea ungurilor a marcat Laczko in minutul 51. Pe parcursul partidei Cristi Pustai a rulat aproape toti jucatorii.

Fernando Carralero, dupa debutul cu gol la FC Botosani: „A fost bine. Am jucat doar 30 de minute fiecare jucator, dar a fost o senzatie placuta. Incet, incet vom ridica ritmul. Incep sa invat si limba romana. Totul este foarte bine la echipa, si incep sa-mi cunosct colegii. Sunt multi si nu e usor “.

Partide amicale:
28 ian -> FC Botosani 2 – 1 Békéscsaba 1912 (Locul 12/12 – Ungaria – Liga 1)
30 ian -> FC Botosani – Zorya Lugansk (Locul 3/14 – Ucraina -Liga 1)
3 feb -> FC Botosani – Eskisehirspor (Locul 17/18 – Turcia – Liga 1)
5 feb -> FC Botosani – MFK Ružomberok (Locul 8/12 – Slovacia – Liga 1)
6 feb -> FC Botosani – Volyn Lutsk (Locul 9/14 – Uncraina – Liga 1)

Stirea anterioara

Ea e tânăra din Botoșani care s-a iubit cu doi miniștri și un deputat

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.