Elevii lui Cristi Pustai au învins cu scorul de 0-3 în deplasare la Mediaş

Elevii lui Cristi Pustai au învins cu scorul de 0-3 în deplasare la Mediaş

După victoria în faţa Petrolului Ploieşti, FC Botoşani a reusit să obţină un rezultat pozitiv şi în meciul cu Pandurii Tg. Jiu. Elevii lui Cristi Pustai au invins cu scorul de 0-3 in deplasare la Mediaş una dintre cele mai bune echipe din actualul sezon de Liga 1.

Echipele de start:

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Vasco, Filipetto, Momcilovic – Săpunaru, Droppa – Ciucur, Nistor, Răduţ – Nicoară

FC Botoşani: Pleşca – Patache, Ngadeu, Miron, Popovici (65 Plămadă) – Cucu, Vaşvari – Fulop, Cabrera, Bordeianu (88 Cordoş) – Hadnagy (40 Ivanovici)

Pandurii au început în atac partida şi încă din primul minut s-au instalat în jumătatea de teren a botoşănenilor avand mai multe ocazii la poarta lui Plesca. În minutul 13 a venit şi prima ocazie a botoşănenilor. Vaşvari a executat o lovitură liberă de la 20 de metri dar mingea este deviată în corner. Lovitura de colţ este executată de Fulop, Ngadeu sare mai sus decât Săpunaru şi marchează cu capul. FC Botoşani a avut şansa de a majora scorul, tot în urma unui corner executat de Fulop dar Cucu nu a reuşit să reia spre poartă. În minutul 25, FC Botoşani are o ocazie incredibilă. Popovici a scăpat singur cu Mingote dar şutează în portarul Pandurilor. În minutul 28 scorul devine 0-2. Botoşănenii au scăpat pe contraatac, Hadnagy şutează la colţul lung, Mingote respinge până la Popovici care împinge mingea în poartă. Trei minute mai târziu, Hadnagy putea marca al treilea gol al botoşănenilor. Scăpat pe partea dreaptă, golgheterul botoşănenilor a şutat pe jos dar mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Mingote. În minutul 35, Momcilovic are şansa golului dar Pleşca salvează formaţia botoşăneană cu o paradă spectaculoasă.

Repriza secundă încpe cu o mare ocazie a botoşănenilor. După o combinaţie a botoşănenilor, Cabrera reia pe poartă din interiorul careului dar Mingote respinge în corner. Gorjenii pun stapanire pe joc si au cateva ocazii de a marca dar apararea botosaneana a fost mai precisa decat in jocurile precedente si a inchis druml spre gol. La ultima faza a meciului, in minutul 90+5 botoşănenii au inchis tabela la 0-3. Vaşvari şutează puternic din lovitură liberă, Mingote respinge în faţă iar Cucu marchează pentru botoşăneni aducand toate cele trei puncte puse in joc.

După etapa a 21-a FC Botoşani acumulează 20 de puncte, urcand pe locul 10. Urmatoarele doua partide pe care le mai are de jucat FC Botoşani in acest retur sunt pe Municipal pe 13 decembrie contra celor de la CFR Cluj si pe 18 decembrie contra formatiei Concordia Chiajna.

Stirea anterioara

Moş Nicolae la Cofetăria cu cărţi - FOTO

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.