Egal obținut cu greu de FCM Dorohoi în deplasarea de la SC FC Ceahlăul Piatra Neamţ 2

Egal obținut cu greu de FCM Dorohoi în deplasarea de la SC FC Ceahlăul Piatra Neamţ 2

FCM Dorohoi nu a reușit nici astăzi să învingă în meciul disputat împotriva celor de la SC FC Ceahlăul Piatra Neamţ 2, într-o partidă care a contat pentru cea de-a șasea etapă din Liga a 3 a Seriei 1.

Vineri, 4 octombrie 2013, s-a disputat cea de-a șasea etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a etapă în care, FCM Dorohoi a întâlnit echipa SC FC Ceahlăul Piatra Neamţ 2 într-un meci disputat de la ora 15:00 pe stadionul „Ceahlăul Sintetic” din Piatra Neamț.

Meciul a început echilibrat, în primul sfert de oră ambele echipe neavând ocazii notabile. În minutul 15 FCM Dorohoi a avut o ocazie imensă după ce Mara Orășanu a șutat puternic, mingea lovind bara. Ceahlăul Piatra Neamţ 2 a trecut în avantaj pe tabelă în minutul 32 prin Cristi Crăciunescu, care a înscris după ce Andrei Rohețki a respins mingea în fața porții. Scorul la pauză a fost 1-0.

Ceahlăul Piatra Neamţ 2 a început în forță repriza secundă și în minutul 57 a reușit să își majoreze avantajul prin Ștefănescu care a avut o execuție plasată din 7 metri. FCM Dorohoi a replicat prin Eduard Sandu care în minutul 63 a marcat după o acțiune personală, în care a pătruns în careu și a șutat excelent la colțul scurt. După doar patru minute, în minutul 67, dorohoienii au reușit egalarea prin Coșoschi care a înscris cu un șut plasat, după o respingere din corner. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.