Dramă în tenisul românesc! A murit! A fost unul dintre cei mai mari jucători ai noştri

Dramă în tenisul românesc! A murit! A fost unul dintre cei mai mari jucători ai noştri

Tenismenul cu origini sucevene Vasile Pescaru a murit în urma unor probleme de sănătate. Vasile Pescaru a fost unul dintre pionierii tenisului sucevean, multiplu campion naţional şi judeţean şi la simplu şi la dublu în competiţiile de veterani, conform svnews.ro.

Prietenii săi din Asociaţia Judeţeană de Tenis şi de la Clubul „Select” sunt alături de familia sa şi nu-l vor uita niciodată pe acest jucător deosebit.

Stirea anterioara

Mars retrage de pe șapte piețe europene batoanele de ciocolată Mars, Snickers și Milky Way

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.