Doliu în fotbalul românesc. A murit în Vinerea Mare, răpus de o boală incurabilă

Doliu în fotbalul românesc. A murit în Vinerea Mare, răpus de o boală incurabilă

Fostul jucător al echipelor Săgeata Stejaru și Săgeata Năvodari, Theo Șamata a murit la doar 24 de ani din cauza unei boli incurabile.

Theo Stelian Șamata s-a născut pe 11 iunie 1992 și a fost component al formației antrenate de Aurel Șunda care a evoluat în Liga a II-a, în anul 2009 în localitatea tulceană Stejaru după care anul următor, echipa s-a mutat la Năvodari, scrie radioconstanta.ro.

Talentatul mijlocaș a trebuit să abandoneze fotbalul din cauza unei boli incurabile care i-a adus sfârșitul.

El a fost operat în Israel, dar organismul său a cedat, fiind prea slăbit. Trupul neînsuflețit va fi repatriat după Sărbătorile de Paște.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.