Debut de foc pentru elevii lui Costel Enache în noul sezon Liga 1

Debut de foc pentru elevii lui Costel Enache în noul sezon Liga 1

La sediul LPF a avut loc vineri, 6 iulie 2018, stabilirea programului pentru următorul sezon al Ligii I la fotbal. Noul sezon competițional va începe în week-end-ul 20-22 iulie.

Roş-alb-albaştrii vor debuta în deplasare cu CFR Cluj, campioana României. După debutul de foc din Gruia cu CFR Cluj, FC Botoșani va primi pe teren propriu vizita nou-promovatei AFC Hermannstadt.

„Asta este ne pregătim și încercăm să facem față. Nu e un debut lejer, ceea ce ne-am fi dorit. Până la urmă tot îi întâlnim. Sunt contexte diferite. Este un alt an, ei au alt statut. Sunt campionii României. Au schimbat și lotul și modelul de joc. E o necunoscută, însă sperăm să ne prezentăm la fel de bine în fața lor cum am făcut-o sezonul trecut când am terminat de două ori la egalitate atât în Gruia cât și pe Municipal în campionat!”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Programul turului pentru FC Botoșani

Etapa I: CFR Cluj – FC Botoșani
Etapa II: FC Botoșani – AFC Hermannstadt
Etapa III: U Craiova 1948 – FC Botoșani
Etapa IV: FC Botoșani – Astra
Etapa V: CSM Poli Iași – FC Botoșani
Etapa VI: FC Botoșani – Sepsi Sf. Gheorghe
Etapa VII: FCSB – FC Botoșani
Etapa VIII: Dunărea Călărași – FC Botoșani
Etapa IX: FC Botoșani – Concordia Chiajna
Etapa X: FC Voluntari – FC Botoșani
Etapa XI: FC Botoșani – Dinamo
Etapa XII: Gaz Metan – FC Botoșani
Etapa XIII: FC Botoșani – Viitorul

Stirea anterioara

Bărbat căzut într-o groapă, salvat de jandarmi şi pompieri

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.