Daniel Stanciu a dezvăluit de ce s-a întârziat startul meciului Poli - Botoșani. „Vinovații vor plăti!”

Daniel Stanciu a dezvăluit de ce s-a întârziat startul meciului Poli - Botoșani. „Vinovații vor plăti!”

Daniel Stanciu, managerul sportiv al echipei ACS Poli Timișoara, a explicat la Dolce Sport care au fost motivele întârzierii jocului dintre ACS si FC Botosani, partida incepand dupa 27 de minute.

„Noi am avut probleme cu doua carnete de legitimare dintr-o scapare a celor de la Liga si a noastra. Nu am putut sa-i folosim pe Artean si Curtean. La fel s-a intamplat si cu cei de la Botosani. Aveam contractele in regula, dar erau prost scrise datele in carnete. Vina e comuna. Noi eram pregatiti si cu buletinele jucatorilor, si cu carnetele de joc, dar cei de la Botosani nu. Se putea regla, dar... Noi am venit si cu contractele, era o neconcordanta in data inscrisa in carnet. Cel care a gresit din partea noastra va plati. S-a creat o tensiune foarte mare si in vestiarul arbitrilor, si jos, pe culoar, unde jucatorii asteptau sa intre pe teren", a expicat Daniel Stanciu la Dolce Sport.

Stirea anterioara

FC Botoșani a suferit prima înfrângere din acest sezon. Timișoara-Botoșani 1-0

Stirea Urmatoare

Noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile, publicate de ANAF

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.