CUTREMUR în fotbalul românesc: pedepse cu închisoarea pentru 8 personaje

CUTREMUR în fotbalul românesc: pedepse cu închisoarea pentru 8 personaje

Opt personaje din fotbalul românesc au aflat astăzi că Judecătoria Sectorului 1 i-a condamnat la închisoare. Totuşi, sentinţele nu sunt definitive.

Este vorba despre 8 lideri ai galeriei giuleştene, iar pedepsele vin în urma incidentelor petrecute la baza Pro Rapid în urmă cu trei ani, atunci când între un grup de suporteri rapidişti de la Tribuna a II-a şi unul format din cei care stau în Peluză au avut loc confruntări fără precedent. S-a tras cu pistolul, s-au împărţit pumni şi s-a ajuns la spitalizări, conform Digisport.

Liviu Ungureanu (poreclit Bocciu) a fost condamnat, cu suspendare, la un an şi două luni de închisoare, la care s-a adăugat şi un spor de 9 luni şi 10 zile din cauza multiplelor infracţiuni comise.

Vlad Baltazar, Eugen Stan (poreclit Inimă de Leu), Daniel George Ungureanu, Petru Constantin Ionescu, poreclit Petre de la Moară, Paul Eduard Onoiu şi Valentin Marius Fifeală sunt celelalte personaje care au primit pedepse cu suspendare.

Stirea anterioara

Mai ai pe acasă astfel de mileuri vechi de macrame? Iată cât costă acum unul!

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.