„Cupa de iarnă” a AJF Botoșani organizată la Sala Polivalentă din Dorohoi. Vezi rezultatele! - FOTO

„Cupa de iarnă” a AJF Botoșani organizată la Sala Polivalentă din Dorohoi. Vezi rezultatele! - FOTO

Sala Polivalentă a municipiului Dorohoi a găzduit sâmbătă, 14 februarie 2015, turneul final al competiției „Cupa de iarnă” organizată de Asociația Județeană de Fotbal.

Această competiție a fost organizată de AJF Botoșani în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Botoșani, prin prezența domnului inspector Radu Anghel și care a oferit atât logistica cât și premiile oferite. Participanții la turneul final au fost câștigătoarele celor șase grupe preliminare, asta însemnând: Flacăra Vlăsinești, Inter Dorohoi, Europa Hilișeu, Inter 2 Dorohoi, Flacăra 1907 Flămânzi și Avântul Albești, scrie Dorohoi News.

Aceste echipe au fost împărțite în două grupe de câte trei echipe și s-a jucat sistem, fiecare cu fiecare în grupe. Echipele clasate pe ultimul loc în grupă au jucat pentru locurile cinci și șase, iar primele două clasate în fiecare grupă au jucat semifinalele în sistem încrucișat locul 1 din grupa A cu locul 2 din grupa B și invers. Apoi s-au jucat finala mică și finala mare pentru un clasament complet al competiției. De remarcat a fost faptul că această competiție a început cu un moment de reculegere pentru Vasilică Dumbravă, finanțatorul echipei AS Viitorul Dersca, care s-a stins din viață acum câteva zile.

GRUPA A

1. Inter Dorohoi – 6 puncte

2. Flacăra Vlăsinești – 3 puncte

3. Europa Hilișeu – 0 puncte

GRUPA B

1. Avântul Albești – 4 puncte

2. Inter 2 Dorohoi – 4 puncte

3. Flacăra Flămânzi – 0 puncte

Departajare: Europa Hilișeu - Flacăra Flămânzi (6-8)

Semifinala 1: Inter Dorohoi – Inter II Dorohoi (1-1) - 4-5 (după penalty-uri)

Semifinala 2: Avântul Albești – Flacăra Vlăsinești (3-3) - 7-8 (după penalty-uri)

Finala mică: Inter Dorohoi – Avântul Albești (6-4)

Finala mare: Inter II Dorohoi – Flacăra Vlăsinești (4-0)

CLASAMENT

Locul 1 – Inter II Dorohoi

Locul 2 – Flacăra Vlăsinești

Locul 3 – Inter Dorohoi

Locul 4 – Avântul Albești

Locul 5 – Flacăra Flămânzi

Locul 6 – Europa Hilișeu

PREMII

Cel mai tehnic jucător: Moisa Gabriel (Inter Dorohoi)

Golgheterul turneului: Pricope Alexandru (Inter Dorohoi)

Cel mai bun portar: Sandu Bogdan (Flacăra Vlăsinești)

Trofeul fairplay: Europa Hilișeu

„Mulțumesc Direcției de Sport și Tineret Botoșani pentru ajutorul acordat și implicarea în această competiție. Consider că a fost o reușită, într-un final nu am avut probleme deosebite, a fost un turneu destul de lung, a însumat 73 de jocuri și în ansamblu s-au desfășurat în limitele fairplay-ului. Acest turneu a fost și un antrenament pentru ce va urma și anume Campionatul Ligii a IV-a și Ligii a V-a ce va debuta în luna martie.”, a declarat pentru Dorohoi News, Bogdan Zanfirescu, președintele AJF Botoșani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.