Cumpărător surpriză pentru Rapid

Cumpărător surpriză pentru Rapid

Marian Iancu, fostul finanţator al lui Poli Timişoara, plănuieşte să revină ca investitor în fotbal. Omul de afaceri a declarat că şi-ar dori să preia Rapidul.

„Sufleteşte mi-aş dori Rapidul. Dar momentul va decide. Depinde şi ceea ce se va întâmpla în fotbalul românesc", a declarat Marian Iancu la Sport Total FM.

Iancu îl acuză în continuare pe preşedintele FRF că face jocurile în funcţie de interesele personale: „Cine cotizează într-un anumit fel la Mircea Sandu poate lua licenţa. Sunt multe lucruri pe care le stabileşte el cu toţi aplaudacii lui. Contează doar Liga I, restul sunt nişte profitori. Atâta timp cât eşti preşedintele unei Ligi în care ai 18 patroni, ai o marjă mult mai mică de a te mişca. Nuanţele sunt diferite. Se ştie foarte bine din cine e compus Comitetul Executiv la FRF. Echipele din Liga I nu au decât un vot sau două. Nu e normal. FRF este cea care are pârghiile". Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.