Costel Enache înaintea meciului cu Astra: „Valorile pe care ne bazăm: atitudine, organizare și determinare”

Costel Enache înaintea meciului cu Astra: „Valorile pe care ne bazăm: atitudine, organizare și determinare”

Joi de la ora 10.30 a avut loc conferința de presă înaintea meciului dintre FC Botoșani și Astra Giurgiu din etapa a 4-a a Ligii 1 Betano de vineri, 10 august, ora 21.00 de pe Municipalul botoșănean.

„Am urmărit adversarul, ne așteaptă un joc greu cu un adversar omogen, cu un control și o circulație bună de minge dar cred că și noi suntem pregătiți, am avut o săptămână bună, sunt mulțumit ceea ce s-a întâmplat la antrenamente iar primele jocuri din campionat ne-au arătat că echipa are potențial. După jocul de la Craiova simți că echipa poate face multe dar lucrurile trebuie tratate diferit, trebuie să fim modești și să subliniem încă o dată valorile pe care ne bazăm: atitudine, organizare și determinare. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, toți și-au făcut treaba, că au intrat pe parcurs, că au început jocul dar am o ideie de bază: omogenitatea. Avem în echipa actuală un grup cu care am lucrat un an, cei care au venit sunt jucători care asigură un foarte mare duel în cadrul lotului pentru că valorile sunt foarte apropiate și de aici vine și progresul în cadrul lotului. O să vină rândul tuturor să joace, avem un drum lung de parcurs. Avem variante pentru orice situație de joc dar dacă în această scurtă perioadă de transfer, un jucător maxim doi pot apărea la noi dar în momentul acesta nu am nici intenție.

Astra e o echipă competitivă cu o linie de apărători cu experiență și omogenitate bună, cu jucători buni de atac precum Lulaku, Buș, Albec, Balaur, Moise, Roșu. Este o echipă care are în componență jucători de calitate și care pot face diferența. În afară de Lorand Fulop și Andrei Pițian care are o accidentare mai veche restul suntem ok. Din punctul meu de vedere Lori este o pierdere pentru echipă pentru că era într-un moment de inspirație și ne-a ajutat foarte mult, dar din ce spun doctorii săptămâna viitoare se poate antrena cu echipa.

Obligativitatea de a avea doi jucători sub 21 de ani din sezonul trecut mă încântă, nu mă încântă, astea sunt regulile și trebuie să le respectăm. Pentru noi nu este o problemă, avem în grup jucători tinri super ok din punctul meu de vedere cu foarte mult potențial și jucători care pot face față bine cerințelor de la Liga 1, de altfel no am și început meciurile în noul sezon cu doi jucători sub 21 de ani.

Subliniez încă o dată! Echipa este a orașului. Poate că câteodată nu ne ridicăm la pretențiile suporterilor noștri dar încercăm să facem din clubul nostru ceva transparent, frumos, viu, colorat, ceva care să transmită suporterilor noștri. Nu reușim în totdeauna, dar atunci când nu reușim este momentul lor si ar putea să vină cu ceva în plus pentru jucători. Vă spun din discuțiile cu băieții, chiar simt imboldul venit din tribune și atunci când publicul este viu parcă își recapătă și ei energia și încrederea. ”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Stirea anterioara

Carte de identitate falsă descoperită la controlul de frontieră

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.