Cornel Șfaițer: „Vom face un memoriu. Nu este normal să nu fim tratați la fiecare fază de joc cu aceeași monedă”

Cornel Șfaițer: „Vom face un memoriu. Nu este normal să nu fim tratați la fiecare fază de joc cu aceeași monedă”

Cornel Șfaițer s-a arătat dezamăgit și de maniera în care a jucat campioana României, adică într-o continuă defensivă, cu scopul clar de a menține scorul din minutul doi al meciului.

„Ne-am dorit cu toții mult, când întâlnești echipe mari, îți dorești mult, din păcate nu am reușit, am dominat un joc, Steaua s-a apărat ca niciodată în 20-30 de metri, eram curios dacă nu marcau primii dacă jucau cu aceeași manieră. Am dominat un adversar destul de puternic, dar din păcate nu cu maximă luciditate din partea noastră. Au fost trei ocazii mari, am fost în jumătatea lor dar nu am reușit. Ei au jucători valoroși și au și șansă, cum se întâmplă de obicei la echipele mari. Vom face un memoriu.

Nu este normal să nu fim tratați la fiecare fază de joc cu aceeași monedă. A fost penalty, au spus și jucătorii. Nu este normal, la experiența lui trebuie să vezi orice fază. Nu e normal ca la un final de joc un arbitru să amenințe. E păcat că un arbitru de talia lui Alexandru Tudor… Nu ai voie să greșești. Pun întrebarea: de ce nu sunt greșeli în defavoarea unei echipe mari? De câte ori s-a greșit în defavoarea Stelei cu Tudor la centru? Este normal ca și arbitrii, și jucătorii să aibă zile slabe, dar sunt moment când dacă greșești trebuie să plătești. Am crezut în el. Singurul lucru care ne rămâne este ca Leo, staff-uul tehnic, să aibă norocul și șansa să îi antreneze pe toți, să fie sănătoși și sunt sigur că echipa se va exprima mult mai bine pe teren și vor veni și rezulatele și punctele după care suferim în acest moment ”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

Stirea anterioara

„Renegatul” Iancu şi arbitrul Tudor au dat trei puncte unei campioane în genunchi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.