Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cornel Șfaițer: „Vom face un memoriu. Nu este normal să nu fim tratați la fiecare fază de joc cu aceeași monedă”

Cornel Șfaițer: „Vom face un memoriu. Nu este normal să nu fim tratați la fiecare fază de joc cu aceeași monedă”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Cornel Șfaițer s-a arătat dezamăgit și de maniera în care a jucat campioana României, adică într-o continuă defensivă, cu scopul clar de a menține scorul din minutul doi al meciului.

„Ne-am dorit cu toții mult, când întâlnești echipe mari, îți dorești mult, din păcate nu am reușit, am dominat un joc, Steaua s-a apărat ca niciodată în 20-30 de metri, eram curios dacă nu marcau primii dacă jucau cu aceeași manieră. Am dominat un adversar destul de puternic, dar din păcate nu cu maximă luciditate din partea noastră. Au fost trei ocazii mari, am fost în jumătatea lor dar nu am reușit. Ei au jucători valoroși și au și șansă, cum se întâmplă de obicei la echipele mari. Vom face un memoriu.

Nu este normal să nu fim tratați la fiecare fază de joc cu aceeași monedă. A fost penalty, au spus și jucătorii. Nu este normal, la experiența lui trebuie să vezi orice fază. Nu e normal ca la un final de joc un arbitru să amenințe. E păcat că un arbitru de talia lui Alexandru Tudor… Nu ai voie să greșești. Pun întrebarea: de ce nu sunt greșeli în defavoarea unei echipe mari? De câte ori s-a greșit în defavoarea Stelei cu Tudor la centru? Este normal ca și arbitrii, și jucătorii să aibă zile slabe, dar sunt moment când dacă greșești trebuie să plătești. Am crezut în el. Singurul lucru care ne rămâne este ca Leo, staff-uul tehnic, să aibă norocul și șansa să îi antreneze pe toți, să fie sănătoși și sunt sigur că echipa se va exprima mult mai bine pe teren și vor veni și rezulatele și punctele după care suferim în acest moment ”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani