„Renegatul” Iancu şi arbitrul Tudor au dat trei puncte unei campioane în genunchi

„Renegatul” Iancu şi arbitrul Tudor au dat trei puncte unei campioane în genunchi

Seria meciurilor slabe făcute de bucureşteni a continuat, ei având nevoie de un moment de magie din partea unui fotbalist criticat de patron şi de o „respiraţie gură la gură“ din partea centralului pentru a-şi asigura a treia victorie în opt partide oficiale.

Steliştii au insistat că sunt în creştere de la meci la meci, după remiza norocoasă cu Partizan Belgrad, însă realitatea arată altceva. Iar acest lucru s-a văzut şi în meciul cu FC Botoşani.

Mirel Rădoi a trimis pe teren o formulă în care a făcut nouă schimbări faţă de confruntarea cu Partizan Belgrad. Au ieşit Varela, Papp, Alcenat, Chipciu, Breeveld, Hamroun, Adi Popa, Muniru şi Tade, au intrat Râpă, Guilherme, Carp, Tahar, Neagu, Iancu, Grădinaru, Enceanu şi Tudorie.

Iar dacă atunci când a folosit titularii, în turul cu campioana Serbiei, Steaua a arătat rău, atunci, la Botoşani, cu rezervele, campioana a fost în genunchi! Spre norocul roş-albaştrilor, Gabi Iancu, un fotbalist al cărui transfer la FC Voluntari a căzut pe ultima sută de metri, a deschis scorul din lovitură liberă (2), iar de aici până la final au urmat 88 de minute de chin pentru oaspeţi.

FC Botoşani a dominat jocul, dar n-a putut egala, deoarece în calea ei a stat şi arbitrul Alexandru Tudor. În minutul 56, Batin l-a depăşit pe Toşcă în viteză, a intrat în careu, a fost faultat de fundaşul oaspeţilor, dar Tudor, la vreo 40 de metri de fază, n-a dictat nimic!

Spre finalul meciului, Steaua a jucat la trecerea timpului, ducând mingea la margine şi ţinând-o acolo într-o încercare disperată de a păstra rezultatul. Tactica a dat roade, însă campioana a obţinut o victorie fără glorie, iar miercuri (ora 21.30, Pro TV), la Belgrad, va avea nevoie de o prestaţie mult îmbunătăţită, dacă vrea calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

După patru etape, Steaua e lider cu opt puncte, în timp ce FC Botoşani, fără victorie, ocupă poziţia a 12-a cu două puncte. Sursa: adevarul.ro

Stirea anterioara

Steaua a obținut o victorie chinuită la Botoșani

Stirea Urmatoare

A început modernizarea unui nou drum județean de piatră - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.