Cornel Șfaițer: „Trebuie să credem în noi pentru că nu-i asta valoarea lotului”

Cornel Șfaițer: „Trebuie să credem în noi pentru că nu-i asta valoarea lotului”

Cornel Şfaiţer nu a avut nici o explicaţie pentru eşecul usturător, arătând că nu a putut remarca nici un jucător şi refuzând să creadă că aceasta este valoarea echipei.

„E păcat că am ajuns lângă Chiajna în clasament şi vom lupta alături de ei şi de Voluntari pentru supravieţuire. Petrolul are şanse minime de a evita retrogradarea. Celelalte echipe vor avea o dispută până în ultima etapă. Fiecare joc se va juca cu sabia deasupra capului. Voluntariul a învins la Iaşi. Trebuie să credem în noi pentru că nu-i asta valoarea lotului lui FC Botoşani, seara asta am arătat, din păcate, foarte, foarte rău. N-a fost nici un jucător care să dea o pată de culoare, să schimbe ceva. Din păcate am suferit din primele minute la mijlocul terenului şi e clar, când nu ai putere la mijlocul terenului şi nu ai luciditate, e foarte greu să câştigi un joc, mai ales în faţa unui adversar precum Chiajna, care ştim foarte bine cum stă în teren, Chiajna s-a întărit mult în această iarnă, Voluntariul la fel. Eu cred în noi. Cel mai dezamăgit sunt că am fost foarte sever învinşi de o echipă… sunt prea mari proporţiile scorului la jocul arătat de ambele echipe. La pauză i-am încurajat şi credeam că putem întoarce”, a declarat președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.