Cornel Șfaițer: „Este neplăcut că am fost nevoiţi să luăm această decizie”

Cornel Șfaițer: „Este neplăcut că am fost nevoiţi să luăm această decizie”

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani a spus că regretă că a trebuit să recurgă la acest gest însă frica de matineu l-a determinat împreună cu Valeriu Iftime, să ia această decizie până nu este prea târziu.

„Este neplăcut că am fost nevoiţi să luăm această decizie. Asta i-am spus lui Cristi, asta le-am spus şi băieţilor, dar am luat decizia asta fiindcă nu funcţionau lucrurile cum trebuie şi chiar n-am arătat bine de loc la ultimele jocuri. Am considerat că este suficient timp în aceste zece finale pe care le mai avem de disputat să redresăm corabia pentru că am muncit mult aici cu toţii. Ştim foarte bine cu toţii ce înseamnă FC Botoşani! Doamne Fereşte, nu vreau să mă gândesc la lucruri neplăcute în viitor. Vrem ca această echipă să rămână în Liga 1 cu toţii, de aceea suntem aici şi am considerat că este o decizie bună de a încheia colaborarea cu Cristi”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Acesta a avut o discuție serioasă și cu jucătorii, cerându-le să fie ca frații în aceste momente și să se concentreze.

„Am intrat în vestiar și am vorbit cu jucătorii și le-am cerut maximă seriozitate din acest moment pentru că luni avem un meci foarte greu. E ca o adevarată finală și le-am cerut seriozitate. Le-am cerut un punct de vedere, de ce suntem unde suntem? Îi vreau mâine la antrenament la capacitate de 200 %. Bejan va conduce antrenamentul de mâine, urmând ca duminică să decidem noul antrenor. Jucatorii, din 25, 10 sunt nemultumiți. Le-am si spus că niciodată nu vor fi multumiți și le-am cerut să fie ca niște adevărați frați și am încredere. Am mai trecut prin aceste momente și ne-am revenit. Vreau să fiu și eu la antrenamente. Voi fi lângă ei. Am discutat și cu căpitanul și cu tot grupul. Sunt alături de ei în aceste momente”, a adăugat Cornel Șfaier.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.